Wat is een revisie van mijn bundel?

Een revisie van je bundel houdt in dat de tool een bepaalde cryptocurrency vervangt door een andere. Tijdens dit proces wordt alles van de munt die wordt vervangen verkocht, de opbrengsten van de verkoop worden gebruikt om de nieuwe cryptocurrency aan te schaffen.

Een revisie van een bundel zorgt er voor dat de bundel altijd up to date is met de laatste ontwikkelingen in de markt. Door regelmatig te reviseren weet je zeker dat je munten hebt die voldoen aan je oorspronkelijke plan en dat er geen munten in je bundel blijven die langzaam uit beeld verdwijnen.

 

Automatisch reviseren

Niet elke dag tijd of zin om je bundel in de gaten te houden? Het automatische revisie systeem kan je bundel automatisch reviseren op het moment dat Triaconta de bundels aanpast op zijn website. Deze dienst kunt u op elk moment aan of uit zetten.

Kosten

De kosten voor reviseren verschillen voor een Top 30, Penny stock of DeFi bundel. Klanten die kiezen voor automatisch reviseren ontvangen korting.

Periode Top 30 Penny stock / DeFi
Eenmalig Welke groter is 0.15% van de waarde van de bundel of 0,50% van de waarde van de transactie* Welke groter is 0.35% van de waarde van de bundel of 0,50% van de waarde van de transactie*
Twee- maandelijks 0,10% van de waarde van de bundel* 0,30% van de waarde van de bundel*

*Inclusief transactie kosten

Moet ik reviseren?

Deze beslissing is zeer afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Indien het gewenst is om de inhoud van je bundel gelijk te houden met de door Triaconta aangeboden bundel wordt het aangeraden dit te doen.