Tezos Tezos € - -
Registreer en koop
Tezos Tezos € - -

Tezos kopen met iDEAL of bank overschrijving

Tezos (XTZ) is een gedecentraliseerde blockchain oplossing met als voornaamste feature zijn unieke ‘governance model’. Deze blockchain werkt daardoor als een ware community waarin elke gebruiker zijn eigen inbreng heeft in het geheel. Doordat transacties worden goedgekeurd door middel van verificatie codes is het mogelijk om veilige smart contracts te maken op het Tezos netwerk. De XTZ tokens zijn uitgegeven aan investeerders tijdens de publiekelijke Tezos crowdsale die in juli 2017 is gehouden. Een leuk bijkomend weetje is dat het meervoud van XTZ, Tezzies is.

Bij Triaconta kan je makkelijk en snel Tezos, of dus Tezzies, kopen en deze worden direct aan je account toegevoegd. Heb je nog geen account? Geen probleem, na aankoop wordt er een account voor je aangemaakt en krijg je direct een mail met je login gegevens.

Hoe werkt het?

Tezos (XTZ) koers

Tezos is gelanceerd met een knal! Investeerders hebben nog steeds veel hoop dat de prijs enorm zal gaan stijgen in de komende jaren. Alhoewel er veel nieuwe ontwikkelingen zijn die Tezos enigszins ondermijnen, verwachten veel mensen dat Tezos echt een rivaal zal worden van Ethereum. Tezos is wellicht wel het smart contract platform van de toekomst. In onderstaande grafiek zie je de koers en koersverloop van Tezos.