bitcoin Bitcoin € - -
Registreer en koop
bitcoin Bitcoin € - -

Bitcoin snel kopen zonder wallet met iDEAL

Bitcoin kopen is op dit moment bijzonder populair. Het cryptogeld, bedacht door Satoshi Nakamoto, heeft een zeer stabiel peer to peer netwerk. Door het gedecentraliseerde karakter van de blockhain is dit netwerk een gewilde digitale valuta om in te handelen. Niet alleen vanwege het rustige verloop, voor virtuele valuta begrippen, van de BTC koers, maar ook de immense handelsvolume maken Bitcoin een interessant object.

Daarnaast zijn de coins vooral leuk omdat ze echt gebruikt wordt als betaalmiddel. Als je online eten besteld kan je in veel gevallen de betaling doen in BTC, er komt dan geen bankrekening meer bij aan te pas. Triaconta biedt investeerders aan om Bitcoins aan te schaffen met verschillende, eenvoudige betaalmethoden, waaronder iDeal, overboeking en Bancontact. Je hoeft niet meer naar de grote cryptovaluta beurzen toe om via een technische analyse te bekijken of dit een goed moment is voor het aankopen of verkopen van BTC.

Hoe werkt het?

Bitcoin kopen snel en gemakkelijk

Wij bieden de mogelijkheid om alle soorten cryptocurrency snel en simpel te kopen. Wij slaan deze cryptomunten veilig voor je op, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Investeren in Bitcoin (BTC) wordt zo een kwestie van een klik op de knop. Vervolgens kun je in je persoonlijke gebruikersportaal gemakkelijk zien hoe de munten het doen. In je gebruikersportaal kan je op elk moment besluiten om meer BTC aan te schaffen of juist te verkopen op het moment dat jij dat wilt. En dit gebruikersportaal kan je nog extra veilig maken door middel van “two factor authentication” (2FA) met Google Authenticator. Met deze vorm van 2FA heb je je telefoon nodig om in te kunnen loggen in je portaal. Dit is een extra beveiliging tegen phishing of als hackers je mailbox binnendringen.

Als laatste veiligheids maatregel gebruikt Triaconta het ‘euro in -> euro uit’ principe. Dit betekent dat klanten hun aankoop alleen door middel van een eurobetaling kunnen doen vanaf een Europese IBAN rekening. Als een klant zijn cryptocoins verkoopt en een uitbetaling aanvraagt, zal de uitbetaling altijd plaatsvinden naar het IBAN nummer dat gebruikt is om de crypto te kopen. Op die manier kunnen kwaadwilligen nooit geld buit maken.

 

Waarom kies je voor Triaconta

  • Simpel Bitcoin kopen
    Na registratie koop je binnen 10 seconden jouw cryptocurrencies en worden ze veilig opgeslagen.

  • Snel BTC verkopen en kopen
    In je persoonlijke portaal verkoop of koop je jouw cryptocurrencies met één click.

  • Meer dan 6.000 klanten
    Onze klanten waarderen de dienstverlening met een 9,3!

payments
Registreer en koop
1) ⭐ Q: Hoe kan ik Bitcoin kopen?
1
1) ⭐ Q: Hoe kan ik Bitcoin kopen?
asked
1 answers
1 votes
1
A: Voorheen kon je Bitcoin alleen kopen op cryptocurrency beurzen, tegenwoordig is het mogelijk om simpel en snel Bitcoin te kopen met iDEAL. Via Triaconta kan je simpel en snel diverse cryptocurrencies kopen. Dit kan zonder enige technische kennis. Wij versturen namelijk geen cryptocurrencies naar klanten maar verzorgen gratis de veilige opslag voor onze klanten, dit heeft als bijkomend voordeel dat je ze op elk moment kan verkopen.
answered

2) ⭐ Q: Hoe bewaar ik mijn Bitcoin veilig?
1
2) ⭐ Q: Hoe bewaar ik mijn Bitcoin veilig?
asked
1 answers
1 votes
1
A: Er zijn meerdere Bitcoin wallets beschikbaar, echter om deze te gebruiken heb je wel enige technische kennis en ervaring nodig. Ook moet je ervoor zorgen dat je de toegangscodes niet verliest, want dan heb je geen toegang meer tot jouw Bitcoins. Het kan simpeler, Nederlandse crypto brokers bieden gratis aan om jouw Bitcoin veilig op te slaan. Hierdoor weet je zeker dat je jouw Bitcoins niet kwijtraakt.
answered

3) ⭐ Q: Wat is de toekomst verwachting van de Bitcoin koers?
1
3) ⭐ Q: Wat is de toekomst verwachting van de Bitcoin koers?
asked
1 answers
1 votes
1
A: In mei 2020 was de derde "Halving" van Bitcoin, dit houdt in dat de beloning voor Bitcoin miners voor de derde keer gehalveerd werd. Na de voorgaande halvings maakte Bitcoin steeds een "Bullrun" waar een nieuwe all time high werd gevestigd. Diverse Bitcoin investeerders hebben nu de hoop dat dit weer gaat gebeuren en het vorige record van $ 20.000 wordt verpulverd. Of dit ook echt gaat gebeuren blijft natuurlijk afwachten.
answered