Ons verhaal

Vanaf 2017 zorgt Triaconta ervoor dat iedereen gemakkelijk en snel kan investeren in Bitcoin en diverse altcoins. Een van onze pilaren is het ontzorgen van onze klanten. Daarom hebben wij diverse automatische beheer tools ontwikkeld waardoor klanten in cryptocurrencies kunnen investeren en zich niet hoeven te bekommeren over het beheer ervan.

Wie zijn wij?

Triaconta bestaat inmiddels 5 jaar. Wij zijn daardoor een van de oudste cryptocurrency bedrijven in Nederland. Door onze ruime ervaring hebben wij een simpel systeem ontwikkeld waardoor iedereen gemakkelijk en zonder poespas kan investeren in cryptocurrencies. Betrouwbaarheid is alles voor een bedrijf in cryptocurrency daarom is ons motto: “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.

MSc. Guust Hilte

CTO en Co-Founder

Don Molenaar

CSO en Co-Founder

Na het behalen van zijn Master degree Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven heeft Guust meerdere succesvolle ondernemingen opgericht, waaronder Triaconta. Hierbij spelen techniek en innovatie altijd een cruciale rol en vormen voor Guust de basis om gemotiveerd en gepassioneerd te zijn in wat hij doet. Guust zijn sterke punten liggen op het raakvlak van hoogstaande technische kennis, zeer hoog abstractieniveau en creatief probleemoplossend denken.

Met een verleden en opleidingen in sales en management heeft Don eerst bij Ubisoft, maar ook in een later stadia als ondernemer bij Beam Labs en bij Triaconta, laten zien dat hij zeer bedreven is in sales en PR.  Bij Beam Labs heeft Don als leidinggevende over het sales team in een half jaar een wereldwijd distributienetwerk opgezet waardoor ‘Beam’ in 57 landen werd verkocht. Bij Triaconta is Don verantwoordelijk voor sales/PR.

Triaconta weekly

Wat betekent Triaconta?

Triaconta is een speling van het oud Griekse woord “τριακοντα” wat dertig betekend. Het eerste product wat Triaconta in 2017 lanceerde was een op Ethereum gebasseerde cryptocurrency “CombiCoin”.  Een CombiCoin bestond uit de 30 populairste cryptocurrencies. Klanten die CombiCoin kochten, kochten dus niet alleen één CombiCoin maar in een keer de 30 populairste cryptocurrencies. Zo konden klanten in een transactie hun investering spreiden en hun investering laten meegroeien met de cryptocurrency markt. In 2019 is CombiCoin omgezet naar Triaconta bundels. Door alle kennis en ervaring die wij hebben opgedaan met CombiCoin hebben wij onze huidige dienstverlening Triaconta Bundels kunnen ontwikkelen. Bundels is een verbeterde versie van CombiCoin en is vele malen gemakkelijker in gebruik, ontzorgt onze klanten volledig en voldoet aan alle geldende regelgevingen.

Triaconta in de media

Contact

Onze contact gegevens kan je hier vinden.

Altijd up to date

Laat je e-mailadres hier achter om onze nieuwsbrief te ontvangen.

.