Triaconta weekly

weekly #94 – 11 Oktober 2019

De volgende onderwerpen komen deze week aan de orde.

  • Bundels prestaties
  • Triaconta tip
  • Alle munten groot en klein
  • Marktoverzicht

Bundels Prestaties

Wat een fantastische week hebben we gehad. Terwijl Bitcoin in de buurt van het 200-daagse gemiddelde probeert te blijven, overspoelen crypto-investeerders de altcoins, op zoek naar hogere rendementen. Alle Bundels zijn zeer positief voor de week met slechts een kleine correctie vandaag. Dit moet het altseason zijn met voor bijna alle munten in onze Top 30 positieve cijfers. De Big 3 Bundel (+5%) met zowel Ethereum als Ripple +7% en Bitcoin +3% hoger. Top 30 Bundel (+6%) met alweer een dubbelcijferige groei van Chainlink (+36%). Penny Stock Bundle (+18%) deed het zeer goed in zijn nieuwe samenstelling met Ren (+45%) en Fetch.AI (+26%) toegevoegd vorige week en Matic netwerk (+50%) toegevoegd met de tweemaandelijkse Revisie van vorige maand.

Triaconta tip

Wist je dat je de waarde van je Triaconta Bundel kunt controleren zonder in te loggen? Op het dashboard in het portaal kan je het persoonlijke account overzicht inschakelen. Het geeft je een speciale link naar een overzicht van al je Bundels. Klik op Navigeer naar en markeer de link in je browser.

Alle munten groot en klein

Waarom zijn er cryptovaluta? Waar gaat mijn geld eigenlijk heen? Wij vinden het een goed idee voor jou als belegger om wat meer te weten te komen over de munten waarin u met Triaconta kunt beleggen.

Basic Attention Token (BAT)
Basic Attention Token is een cryptovaluta met een legitieme toepassing en een werkend product. Veel cryptovaluta projecten zouden zich graag al in dat stadium bevinden. Deze blockchain creëert een nieuw model voor digitale reclame. Het zorgt ervoor dat adverteerders BAT betalen aan website-uitgevers voor de aandacht van de gebruikers. Het is misschien niet veel, maar het is een opluchting na al die vervelende pop-ups die gratis je aandacht opeisen. De BAT-token heeft een duidelijk doel en directe waarde op het internet.

Oprichter
De oprichter Brenden Eich was ook de uitvinder van JavaScript en begon zijn carrière bij Netscape (Navigator-browser) totdat het door AOL werd gekocht. Hij richtte vervolgens de Mozilla Foundation op en werd de technisch directeur van de Mozilla Corporation en bouwde de Firefox-browser. Nadat hij Mozilla in 2014 verliet, begon hij met Brave software. In januari 2016 lanceerden ze de open-source Brave webbrowser.

Brave web browser
Massale adoptie gegarandeerd met 35 miljoen installaties op Android alleen al. Deze privacy-veilige browser is de meest gedownloade browser in 2019. Brave blokkeert advertenties en trackers en biedt gebruikers een keuze uit het bekijken van geselecteerde advertenties en het ontvangen van tokens die ze kunnen gebruiken om informatie te belonen op door de BAT ondersteunde websites zoals Wikipedia, Twitter, Redddit, Youtube en Vimeo. Wist je dat tot 50% van je mobiele data wordt verbruikt door advertenties en trackers? Deze dappere browser bespaart je meteen tijd, geld en verlengt de batterijduur van je telefoon.

Token cijfers
Eén miljard BAT-munten werden verkocht in de ICO. 200 miljoen munten werden gereserveerd voor ontwikkeling en nog eens 300 miljoen munten werden gecreëerd en gebruikt voor de groei van de gebruikers (giveaways en inschrijvingsbonussen). Met een maximaal aanbod van 1,5 miljard munten en 1,3 miljard reeds in omloop is de distributie van BAT-munten bijna ten einde. Een tekort aan nieuw aanbod zal leiden tot opwaartse druk op de prijs

Prijs
De hoogste BAT-prijs was 1 dollar in januari 2018. De BAT-prijs heeft dit jaar een piek bereikt van 0,50 dollar in april en is sindsdien met 70% gedaald tot een dieptepunt van 0,15 dollar. In de laatste drie weken lijkt het dieptepunt bij die prijs te zijn bereikt. BAT is nu op 0,19 dollar en geniet van een nieuwe opwaartse trend die profiteert van het positieve momentum voor alle altcoins. Als deze trend aanhoudt met een prijsstijging boven de 0,24 dollar kan de token proberen terug te keren naar de top van 0,50 dollar en daarboven, waarbij we rekening moeten houden met een nieuwe all time high. De huidige prijs voorspellingen voor 2020 zijn ongeveer 1,50 dollar gebaseerd op het eindige aanbod en het groeiende aantal BAT geverifieerde websites en de daaropvolgende vraag naar munten.

Conclusie
Met een zeer ervaren oprichter en team, massale adoptie gegarandeerd en het oplossen van praktische problemen kan het Basic Attention Token net zo bekend en veel gebruikt worden als Google. Alle statistieken wijzen op een aanhoudende groei in het gebruik van de Brave Browser en het BAT-token. Word een early adopter en investeer nu in Basic Attention Token. Deze munt maakt deel uit van onze Top 30 Bundel. en kan ook als een losse cryptovaluta worden gekocht.

Marktoverzicht

Het Turkse staalproductie- en handelsbedrijf Baştuğ Metallurgie heeft samen met andere metaalhandelaren een partnerschap met Fetch.AI gesloten om een getokeniseerde metaal handelsbeurs te bouwen met blockchain technologie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Baştuğ Metallurgie is een van de grootste staalproducenten in Turkije, en in de top 10 van bedrijven in de sector, vanwege hun technologische investeringen. De beurs zal tegen het einde van dit jaar volledig operationeel zijn.

Gefeliciteerd met de vijfde verjaardag van Verge. Verge zal in december overgaan op een nieuw halveringsschema. De maximale muntaanvoer voor Verge is 16,5 miljard en op dit moment zijn er bijna 16 miljard munten gedolven, wat betekent dat er in mei 2020 geen nieuwe munten meer beschikbaar zouden zijn voor de miners. Het nieuwe schema zal de resterende 0,5 miljard munten langzamer verdelen, waardoor Verge nog vier jaar langer de tijd heeft om de overgang naar transactiekosten als enige beloning voor de miners soepeler te laten verlopen.

De Commodity Futures Trading Commission (CFTC) in de V.S. heeft Ethereum uitgeroepen tot een handelswaar en niet tot een effect. De commissie verwacht dat derivaten zoals futures voor de ETH binnenkort in de VS zullen worden verhandeld. De CFTC was al eerder duidelijk over Bitcoin als handelswaar. Beleggers beschouwen dit als de meest gunstige uitkomst. Het betekent veel minder regelgeving en een bredere markt met minder beperkingen op de handel in Ethereum.

UNICEF is een Cryptocurrency fonds gestart om donaties in Bitcoin en Ethereum te ontvangen, aan te houden en uit te keren. Alle cryptovaluta donaties aan het fonds zullen worden gehouden in dezelfde cryptovaluta die werd gedoneerd en zullen in dezelfde cryptovaluta worden uitgegeven. De eerste bijdrage is geleverd door The Ethereum Foundation.