Triaconta Weekly #254

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen:

  • Bundel prestaties
  • Winnaars & Verliezers
  • Marktoverzicht

Bundel prestaties
Een hele Bitcoin is tegenwoordig een flinke investering die niet voor iedereen weggelegd is. Toch zijn er op dit moment bijna 1 miljoen wallets in de wereld waar minstens 1 Bitcoin op staat, 19% meer dan een jaar geleden. Ook op de crypto beurzen staat op dit moment meer Bitcoin dan ooit tevoren. De prijsstijging van deze week valt echter samen met het nieuws over het mogelijk omvallen van weer een grote Amerikaans bank. Groeiende zorgen over de gezondheid van de banksector waren de belangrijkste drijfveer achter de indrukwekkende winst van Bitcoin in het eerste kwartaal. Technisch gezien veren we op vanaf het 50-daags gemiddelde en kunnen we dus positief blijven over de toekomst. De Bitcoin dominantie neemt verder toe richting 50% van de markt. De Big3 met 45% Bitcoin pakt nog wat winst, de rest van de bundels noteert deze week 2-3% verlies.

Big3:
1 Maand: +3.57% | 7D: +1.30% | 24H: +2.03%

Top30:
1 Maand: +0.69% | 7D: -2.38% | 24H: +1.78%

Penny:
1 Maand: +8.49% | 7D: -3.22% | 24H: +1.80%

DeFi:
1 Maand: +1.03% | 7D: -3.92% | 24H: +1.63%

Winnaars & Verliezers
PennyStock JasmyCoin (+11%) blijft het uitstekend doen met al 50% winst sinds de bodem eind maart. Verder overtreffen alleen voormalig PennyStock MultiversX (+10%) en Internet Computer (+6%) deze week de stijging van Bitcoin (+4%). De voormalig Defi token PancakeSwap (-20%) daalt verder na een voorstel om de vergoeding voor proof of stake aanzienlijk te verminderen. Door minder nieuwe munten aan te maken verwachtte men eigenlijk betere prijsontwikkeling, maar het vooruitzicht van een daling van de beloning blijkt een reden om de token te verkopen.

Marktoverzicht

Mythical Games nieuwe NFL Rivals American Football game is klaar voor primetime en de mobiele videogame van de meest populaire sport in de VS is nu beschikbaar voor het grote publiek op Apple en Android. De lancering van de eerste officieel door de NFL gelicentieerde cryptogame komt met verrassend nieuws. Mythical zegt dat het Ethereum verruilt voor de goedkopere en snellere Polkadot blockchain. Mythical verwacht voor NFL Rivals meer dan 10 miljoen spelers dit jaar. Het bedrijf denkt dat de overstap naar Polkadot zal helpen om het aantal gebruikers die Mythical-titels spelen te vergroten en de handel in hun in-game digitale activa, of NFT’s, uit te breiden.

Top 30 en Defi coin NEAR Protocol heeft op de grote Consensus conferentie aangekondigd verder te willen gaan als Blockchain Operating System, een directe ingang naar Web3 en Web2 projecten. #NEARistheBOS.

Deloitte heeft wereldwijd 331 crypto-gerelateerde vacatures, volgens een zoekopdracht op LinkedIn. Deze variëren van blockchainanalisten tot cryptobelastingdeskundigen. Van alle grote accountantskantoren is Deloitte het meest cryptovriendelijk en de enige die de boeken van USDC stablecoin-uitgever Circle durfde te controleren.

Laat hier je e-mailadres achter om deze nieuwsbrief wekelijks te ontvangen.