Triaconta Weekly #222

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen:

  • Bundel prestaties
  • Winnaars & Verliezers
  • Marktoverzicht

We hebben deze week weer alle referral bonussen uitgekeerd. Wil jij ook een bonus van 35% van onze commissie ontvangen voor alle aankopen in euro’s die een andere persoon doet? Zorg dan dat een nieuwe klant zich registreert bij Triaconta met jouw uitnodigingslink. Je kunt zoveel mensen uitnodigen als je wilt, zodat je bonus onbeperkt kan groeien. De persoonlijke uitnodigingslink vind je in het menu onder Referral bonus.

Bundel prestaties
De crypto markt kleurt na zes weken groen een keertje rood. Bitcoin (-10%) heeft een slechte week en dus zakt vooral vandaag de hele markt naar beneden. De $25,000 werd vorige week niet doorbroken en sindsdien zijn handelaren voorzichtig geworden, hopend op een BTC prijs onder de $22,000, en dat is gelukt. De notulen van de Amerikaanse Fed vergadering gaven woensdag aan dat er nog meer renteverhogingen aankomen en ook dat helpt niet. DeFi was het meest gestegen en corrigeert dus het hardst. We hopen natuurlijk dat volgende week de zon weer volop gaat schijnen.

Big 3:
1 Maand: +2.71% | 7D: -7.02% | 24H: -7.89%

Top 30:
1 Maand: -1.06% | 7D: -13.21% | 24H: -11.29%

Penny stock:
1 Maand: +4.71% | 7D: -9.12% | 24H: -9.67%

DeFi:
1 Maand: -7.43% | 7D: -19.49% | 24H: -11.81%

Winnaars & Verliezers

Er zijn maar weinig stijgers deze week met Spell Token (+6%) vooral vandaag in de lift en EOS (+0%) neutraal. Beperkte verliezen voor Dogecoin (-4%) en Tron (-8%). De grootste correcties zien we bij DeFi tokens Convex Finance (-29%), Synthetix (-27%), Chainlink (-26%), Near (-26%), THORChain (-26%) en TheGraph (-25%). Pennystock Celer Network (-23%) is verrassend want is deze week eindelijk genoteerd op Coinbase wat toch meestal voor een stijging zorgt.

Marktoverzicht

September is druk met conferenties die vaak gebruikt worden om nieuwe ontwikkelingen bekend te maken. Metaweek van 12-13 september in Dubai over Metaverse en NFT. Binance blockchain week is in Parijs van 14-16 september. NEARCon over NEAR in gaming en Web3 van 11-14 september in Lissabon. In Amsterdam is op 20 en 21 september de gratis te bezoeken Blockchain Expo Europe over Blockchain, Iot, 5G, Cyber Security, AI en Big Data. De grootste en langstlopende Bitcoin-conferentie in de wereld van Bitcoin magazine organiseert hun eerste evenement in Europa ook in Amsterdam van 12 tot en met 14 oktober.

Dogechain is een nieuw platform om Dogecoin op heel veel manieren te kunnen gebruiken op andere blockchains bijvoorbeeld in DeFi apps, games of om NFT’s te verhandelen. Dogechain is geen officieel Dogecoin project en is onafhankelijk van de makers van Dogecoin gebouwd op Polygon waardoor het alle Ethereum applicaties kan draaien. Gebruikers zijn er blij mee en hebben in de eerste vijf dagen al tientallen miljoenen dollars aan Dogecoin naar het platform verplaatst.

Duitsland en Amerika zijn volgens onderzoek van Coincub de meeste crypto vriendelijke landen in de wereld. Duitsland heeft vooruitstrevende wetgeving en een gunstig belastingklimaat, veel investeerders geïnteresseerd in crypto en een hoog aantal Bitcoin nodes. Nederland staat gelukkig wel in de top 10 maar er is nog ruimte voor verbetering.

Infinity Skies wordt volgens Quote een echte Nederlandse Pay2Earn blockchain game. Investeerders uit de hele wereld hebben €3,6 miljoen bij elkaar gelegd om de 35 ontwikkelaars van het Nederlandse DreamFuel Games aan de game te laten bouwen. Spelers kunnen een kasteel bouwen en inrichten op hun eigen wolkje aan een oneindige blauwe hemel. Vervolgens kunnen kastelen bezocht, feesten georganiseerd en avonturen beleefd worden. Er wordt gestreden om de titel koning van de Infinity Skies voor het populairste kasteel.