Triaconta Weekly #181

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen

  • Bundel prestaties
  • Winnaars & Verliezers
  • Marktoverzicht

Bundel prestaties

Prima stijgingen deze week en goed herstel van vorige week. Uiteindelijk aan het eind wat winstnemingen in een paar munten, maar alle bundels zijn positief deze week met flinke groei voor DeFi.

Revisie update: Celer Network is bij de vorige revisie toegevoegd aan de Penny stock bundel en is sindsdien 200% 300% gestegen.

Big 3:
1 Maand: +1.04% | 7D: +4.13% | 24H: -1.45%

Top 30:
1 Maand: +18.75% | 7D: +8.39% | 24H: -2.27%

Penny stock::
1 Maand: +27.40% | 7D : 16.44% | 24H: -1.23%

DeFi:
1 Maand: +20.98% | 7D: +18.14% | 24H: -5.02%

Winnaars & Verliezers

Bovenaan deze week Celer Network (+82%) gevolgd door Hedera Hashgraph (+36%), Avalanche (+32%), Cosmos (+25%) en Tron (+21%). Een flinke winstneming op Solana (-23%) en ook dalingen voor IOST (-10%), QuarkChain (-10%), Terra (-8%) en IOTA (-6%). Maar let op, al deze munten hebben nog altijd een zeer positief maandrendement.

Marktoverzicht

Golden cross voor Bitcoin (BTC). Drie dagen geleden ging de lijn van het voortschrijdend 50-daags gemiddelde omhoog door de lijn van het 200-daags gemiddelde. Dit fenomeen uit de technische analyse wordt een gouden kruising genoemd en voorspelt koersen van $100.000 dollar en hoger per Bitcoin in november/december.

De mede-oprichter van Ethereum (ETH) Vitalik Buterin wordt een van de top vernieuwers van de wereld genoemd in Time Magazine’s “100 Most Influential People List” van 2021. Anderen die voor 2021 zijn opgenomen, zijn Nayib Bukele, president van El Salvador, die de Bitcoin een wettig betaalmiddel maakte in zijn land, en Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, die zoals wij weten ook een liefhebber van cryptocurrency is.

Fake news! Op maandag verscheen een zeer officieel uitziend persbericht waarin het grote Amerikaanse warenhuis Walmart een partnerschap aankondigde met Litecoin (LTC). De koers schoot een uur lang bijna 50% omhoog totdat Walmart verklaarde dat het bericht vals was en niet van hun afkomstig.

Het Indian Institute of Technology Madras (IITM) is lid geworden van de Hedera Hashgraph (HBAR) raad voor gedecentraliseerd bestuur. IIT Madras is een van de topinstituten voor technisch onderwijs in India, dat onder de directe jurisdictie van het Indiase ministerie van Onderwijs valt. Als lid van de Hedera Governing Council is IITM een van de 39 wereldwijde organisaties geworden die nodes beheren voor het besturen van de Hedera blockchain.

Als je nog relatief nieuw bent en volop in ontwikkeling is extra financiering altijd welkom. De Avalanche (AVAX) prijs breekt uit en steeg deze week naar een nieuw record van € 58 door het nieuws over een investering van $ 230 miljoen door durfkapitalisten. De Avalanche Foundation zal de fondsen gebruiken om snelle groei van gedecentraliseerde financiën (DeFi), zakelijke applicaties en andere use-cases op de openbare blockchain van Avalanche te ondersteunen en te versnellen. Bijvoorbeeld door subsidies te geven aan veelbelovende projecten.