Triaconta Weekly #177

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen

  • Bundel prestaties
  • Wat is Avalanche (AVAX)?

Bundel prestaties

Big 3: 1 Maand: +54% | 7D: +21.62% | 24H: +2.80%

Top 30: 1 Maand: +50.47% | 7D: +24.68% | 24H: +5.56%

Penny stock: 1 Maand: +75.59% | 7D : +34.02% | 24H: +4.88%

DeFi: 1 Maand: +45.06% | 7D: +20.43% | 24H: +6.23%

Wat is Avalanche (AVAX)

Avalanche is een overkoepelend platform voor het lanceren van applicaties voor gedecentraliseerde financiering (DeFi), financiële activa, handel en andere diensten. Het wil de start zijn van het “Internet of Finance” door alle blockchain-platforms met elkaar te verbinden. Het is ook een wereldwijde beurs voor activa, waarbij iedereen elke vorm van activa kan lanceren of verhandelen, inclusief NFT’s.

Ava Labs heeft Snow-protocollen ontwikkeld die de robuustheid en decentralisatie van de Bitcoin blockchain combineren met een hoge doorvoer en lage kosten. Hoe werkt dat? Wanneer een validator een transactie ziet die moet worden gecontroleerd op geldigheid, zal hij willekeurig een kleine subset van andere validators vragen of ze denken dat de transactie geldig is of niet. Wanneer een groot deel van de validators het erover eens zijn dat de transactie geldig is, zal de originele validator de transactie accepteren. Dit proces duurt slechts enkele seconden. Alleen als er een conflict is met een andere transactie, is een grotere groep validators nodig om samen te beslissen wat de geldige transactie is.

Avalanche en de snow-protocollen werken met aangesloten subnetwerken voor elke andere blockchain en elk subnet kan zijn eigen manier kiezen voor het belonen van validators. De P-chain beheert het aanmaken en valideren van subnetten. De C-chain creëert de slimme contracten, net als de Virtual Machine op het Ethereum netwerk. Ten slotte is de X-chain de betaalketen voor slimme digitale activa en één van die activa is natuurlijk het native token AVAX.

Naleving van de financiële regelgeving is al ingebouwd, aangezien Avalanche in de eerste plaats een DeFi-platform wil voor de grote financiële slimme contracten. Een ontwikkelaar kan met Avalanche applicaties bouwen die alleen in specifieke landen werken, vereisen dat gebruikers KYC / AML-controles doorgelopen hebben ​​of bepaalde licenties verplicht stellen. Dit is een blockchain-platform dat klaar is voor alle wetgeving uit de echte wereld toegepast in digitale blockchain-apps.

AVAX koers

Avalanche heeft alles in zich om een heel erg grote te worden. Het is een uitstekend DeFi-platform met een revolutionair protocol in schaalbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid. De interoperabiliteit zal een grote vraag naar de AVAX-tokens genereren en op de voorlopige top van de Defi markt noteerde de token bijna € 50. Zeker niet slecht voor een token dat bij ICO in 2020 voor $0,50 verkocht werd. In de algehele marktcorrectie in mei daalde AVAX naar € 8 en noteert inmiddels alweer boven de € 11.

Avax tokens beveiligen het Avalanche netwerk, worden gebruikt om nieuwe subnetten te lanceren, transactiekosten te betalen, nieuwe activa te creëren en uit te wisselen, het protocol te beheren en validators te stimuleren. Het totale aanbod is 720 miljoen tokens waarvan de helft of 360 miljoen is vrijgegeven in het genesis blok in 2020. Het is belangrijk op te merken dat de transactiekosten (ook al zijn ze laag) niet aan de validators worden betaald, maar worden verbrand, wat de schaarste van het token vergroot. Het token is ontworpen om bij elk gebruik een klein beetje duurder te worden.