Triaconta Weekly #173

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen

  • Referral bonus uitbetaling gestart
  • Bundel prestaties
  • Winnaars & Verliezers
  • Marktoverzicht

Referral Bonus

We zijn deze week begonnen met het uitbetalen van de referral bonussen. Als je de bonus nog niet hebt ontvangen, maak je geen zorgen, het komt in orde. Als alle bonussen gecontroleerd en betaald zijn zullen we ze voortaan maandelijks gaan uitbetalen.
Wil jij voortaan ook een bonus van 35% op onze commissie ontvangen voor alle aankopen in euro’s die een andere persoon doet? Zorg dan dat een nieuwe klant zich registreert bij Triaconta met jouw uitnodigingslink. Je kunt zoveel mensen uitnodigen als je wilt, zodat je bonus onbeperkt kan groeien. De persoonlijke uitnodigingslink vind je in het menu onder Referral bonus.

Bundel prestaties

Cryptovaluta kopers lijken nog steeds op vakantie te zijn. De volumes zijn laag en voor de zesde keer daalt Bitcoin tot bijna 26.000 euro en veert daarna weer op. Hoger dan 33.000 euro zijn we al 8 weken niet geweest. Alle bundels staan op het laagste punt van de week en er zijn ook maar weinig plussen bij de individuele munten.

Big 3:
1 Maand: -21.44% | 7D: -5.73% | 24H: -2.91%

Top 30:
1 Maand: -24.24% | 7D: -9.60% | 24H: -4.47%

Penny stock::
1 Maand: -32.31% | 7D : -8.56% | 24H: -3.10%

DeFi:
1 Maand: -13.72% | 7D: -12.12% | 24H: -3.10%

Winnaars en verliezers

Een slecht week voor de hele markt. Kleine uitzonderingen zijn Terra (+3%, vorige week nog +30%), Enjin (+2.5%), en EOS (+2%). Grote verliezen deze week voor Theta (-23%), Matic (-17%), Dot (-16%) en Uni (-14%).

Marktoverzicht

De nieuwste upgrade (codenaam London) van het Ethereum netwerk zal naar verwachting 4 augustus live gaan. De belangrijkste verbeteringen zorgen voor het verlagen van de netwerkkosten en het verbeteren van de stabiliteit wat goed is voor alle transacties. Voor smart contracts zoals veel DeFi toepassingen worden de kosten hierdoor lager en vooral voorspelbaarder. Voortaan zullen transactiekosten ook niet meer uitbetaald worden als extraatje aan de miners maar vernietigd worden zodat er minder Ethereum overblijft, wat een prijsopdrijvend effect zou moeten hebben. De London upgrade is een tussenstop op weg naar Ethereum 2.0 en de overgang van een proof of work (PoW) systeem naar proof of stake (PoS).

Goed nieuws voor Ripple in de rechtszaak met de SEC over het wel of niet verkopen van XRP als effect. Zij krijgen van de rechter toestemming om de voormalige SEC directeur William Hinman te ondervragen. Hij heeft in een spraakmakende speech in 2018 verklaard dat “wij” Ethereum niet beschouwen als een effect vanwege de decentralisatie van het netwerk. De markt beschouwde dat als het standpunt van de SEC en de koers van Ethereum explodeerde. Ripple wil nu aantonen dat als Ethereum (en Bitcoin) geen effecten zijn, zij er van uit mochten gaan dat XRP dat ook niet was. De SEC claimt nu dat Hinman hier een persoonlijke mening verkondigde en niet het officiële standpunt van de SEC. De getuigenis zou hierdoor niet relevant zijn. De rechter vond de speech zeer relevant. In feite beweert de SEC hier dat er dus helemaal geen officieel standpunt was. Ook dit zou Ripple vrijpleiten omdat zij in deze zaak alleen veroordeelt kunnen worden als ze konden weten dat ze in overtreding waren met de verkoop van XRP. Wordt vervolgd, een definitieve uitspraak wordt niet verwacht voor Oktober, tenzij er eerder een schikking overeengekomen wordt.

Belangrijk mainstream adoptienieuws komt van een van ‘s werelds meest bekende index aanbieders S&P Global (o.a S&P 500, Dow Jones). Zij zijn op 13 jul 2021 gestart met de S&P Cryptocurrency Broad Digital Market (BDM) Index en volgen de marktontwikkeling van meer dan 240 cryptocurrencies. S&P Global geeft beleggers al meer dan 100 jaar inzicht in hoe markten bewegen en doet dit nu ook voor bestaande en waarschijnlijk veel nieuwe cryptovaluta handelaren. Het is belangrijk dat gezaghebbende instituten als S&P Global de cryptovaluta omarmen als een nieuwe beleggingsmogelijkheid.