Triaconta Weekly #172

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen

  • Bundel prestaties
  • Winnaars & Verliezers
  • Marktoverzicht

Bundel prestaties

Bitcoin (+0.2%) beweegt zijwaarts zonder richting te kiezen. Technische indicatoren staan allemaal neutraal. In de rest van de markt schieten de eerste prijzen alweer flink omhoog en blijven veel kleinere munten helaas nog achter. DeFi pakt van alle bundels deze week alweer overtuigend de leiding.

Big 3:
1 Maand: -12.99% | 7D: -1.69% | 24H: -1.37%

Top 30:
1 Maand: -18.63% | 7D: +3.95% | 24H: -1.68%

Penny stock::
1 Maand: -29.87% | 7D : -6.65% | 24H: -3.16%

DeFi:
1 Maand: -9.75% | 7D: +20.37% | 24H: +0.73%

Winnaars en verliezers

Wat een week voor de Decentralized Finance sector! Synthetix (+64%), Aave (+33%), 0X (+31%), Luna (+30%) en Compound (+28%) allemaal flink omhoog. Helaas gaat nog niet alles tegelijk omhoog. Enorm in de aanbieding zijn nu VeChain (-10%), Hedera Hashgraph (-9%), Dogecoin (-8%), IOST (-8%) en Waves (-7%).

Marktoverzicht

Volgens Visa is er in de eerste zes maanden van 2021 meer dan $1 miljard uitgegeven met aan crypto gekoppelde creditcards. Visa is inmiddels partner van 50 crypto platformen waarmee klanten hun crypto uit kunnen geven via hun creditcard. Visa verrekent dagelijks alle transacties via USDC (stablecoin) in een gebundelde transactie via het Ethereum netwerk.

Circle wil na Coinbase het tweede grote cryptobedrijf worden dat naar de beurs gaat. Circle is een wereldwijd opererend financieel technologiebedrijf dat bedrijven van elke omvang in staat stelt de kracht van stablecoins en openbare blockchains te benutten voor betalingen, handel en financiële toepassingen over de hele wereld. Circle is ook de belangrijkste ontwikkelaar van USD Coin (USDC), de snelst groeiende, stabiele dollarmunt ter wereld.

Aave (+33%) bevestigt de start van Aave Pro, de volgende stap voor institutionele Defi. Institutionele beleggers kunnen in zogenaamde ‘private pools’ participeren in Ethereum’s grootste uitleen project. De lancering van Aave Pro geeft instellingen, bedrijven en fintech-klanten toegang tot DeFi terwijl deelnemers voldoen aan alle KYC regelgeving. Hoewel geautoriseerde DeFi en whitelisting van deelnemers misschien een stap achteruit lijken voor een open en gedecentraliseerde blockchain, is het volgens oprichter Kulechov een broodnodige stap om grote instellingen binnen te halen.

Een Amerikaanse reality-tv-serie is op zoek naar mensen die toegang tot hun persoonlijk crypto wallet zijn verloren. Onfortuinlijke investeerders zullen worden verbonden met cybersecurity experts die hen proberen te helpen hun geld terug te krijgen. Als je ooit je Triaconta wachtwoord kwijtraakt kun je gelukkig bij ons meteen een nieuwe aanvragen.