Triaconta Weekly #158

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen

  • Bundel prestaties
  • Winnaars & Verliezers
  • Marktoverzicht

Bundel prestaties
Bitcoin handelaren lijken vrij optimistisch te zijn voor april, met de meest verkochte Bitcoin opties op $ 80.000 volgens gegevens van derivatenbeurs Deribit. Alle bundels blijven deze week enorm verder groeien.

Big 3:
1 Maand: 28.08% | 7D: 13.96% | 24H: 1.42%

Top 30:
1 Maand: 56.51% | 7D: 24.34% | 24H: 1.20%

Penny stock::
1 Maand: 82.02% | 7D : 20.33% | 24H: 2.16%

DeFi:
1 Maand: 14.21% | 7D: 19.76% | 24H: 1.34%

Winnaars en verliezers
Onze klanten kopen in toenemende mate naast hun bundel ook individuele cryptomunten. Is de trend je vriend of koop je juist de dip? De winnaars van deze week zijn Filecoin (+ 89%), Binance Coin (+ 38%), Tron (+ 37%), Ethereum (+23%) en Polkadot (+ 20%). De verliezers deze week zijn Theta (-4%), en Cardano -2%).

Marktoverzicht
Visa kondigt aan dat het betalingen met USDC op Ethereum mogelijk zal maken. Ze bundelen duizenden Visa-transacties in één Ethereum-transactie naar partners die USDC-overschrijvingen gebruiken. Dit is uitstekend nieuws voor Ethereum (+ 23%).

Ripple geniet nog steeds sterke steun in delen van Azië, waaronder Japan. Het bedrijf is onlangs uitgebreid met een overname van 40% in Tranglo, een van de grootste bedrijven voor grensoverschrijdende betalingen in Azië. Ripple heeft al betaling corridors in een aantal Aziatische landen zoals de Filippijnen en zijn On-Demand Liquidity (ODL) -service maakt gebruik van zijn native token XRP (+ 4%) om betalingen te vergemakkelijken. Ripple heeft zijn marketinginspanningen opgevoerd om XRP te laten gebruiken als een “neutrale overbruggingsvaluta” voor CBDC – digitale valuta van een centrale bank.

Het ontwikkelteam van Cosmos (+ 6%) heeft het Inter-Blockchain Communication (IBC) -protocol op het platform geactiveerd na een bijna unanieme stemming door leden van het Cosmos-ecosysteem. De interoperabiliteit tussen Cosmos en andere blockchains maakt zowel normale cross-chain betalingen als non-fungible-token (NFT) -overdrachten tussen verschillende blockchains mogelijk.

Theta (-4%) netwerk met zijn gedecentraliseerd videostreaming platform stelt de lancering van het 3.0 Mainnet uit van 21 april tot 30 juni. Het team streeft ernaar ervoor te zorgen dat een van de essentiële nieuwe onderdelen, het Edge-netwerk, effectief functioneert en schaalbaar is. Theta 3.0 heeft ook tot doel een nieuwe NFT-marktplaats zonder kosten te lanceren. De markt reageerde met teleurstelling op het nieuws.

Dogecoin schiet nog steeds omhoog na tweets van Elon Musk. De laatste op 1 april namens SpaceX belooft een echte Dogecoin op de echte maan te zetten. Ondanks dat het mogelijk een 1-april grap was, steeg Dogecoin onmiddellijk met 30% tot $0,07, maar leverde enkele uren later alweer heel veel in. Niettemin stijgt Dogecoin deze week met 10%.

Tron-oprichter Justin Sun kondigt het JUST NFT Fund aan voor investeringen in NFT’s met een prijskaartje van $ 1 miljoen of hoger. Het project beoogt het creëren, registreren en presenteren van exclusieve niet-vervangbare token (NFT) -kunstwerken van wereldklasse op TRON. De NFT-markt verhandelde de afgelopen maand alleen al in totaal bijna $ 220 miljoen, vergeleken met een totaal van $ 250 miljoen in heel 2020. De Tron-token prijs is deze week meer dan 35% gestegen.