Triaconta Weekly #156

In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen

  • Meer support
  • Bundel prestaties
  • Marktoverzicht

Meer Support

Onze excuses aan iedereen die de afgelopen weken contact met ons heeft gezocht. Veel van jullie hebben veel langer dan normaal op een antwoord moeten wachten als gevolg van een stortvloed aan nieuwe aanmeldingen. We zijn natuurlijk heel blij met elke nieuwe klant, maar het spijt ons ook heel erg dat we het dit keer niet konden bijhouden. We hebben extra personeel aangenomen om ons serviceniveau terug te brengen naar wat het zou moeten zijn. Vanaf nu sturen we ook de Triaconta nieuwsbrief weer elke week naar je toe.

Bundel prestaties

Big 3:

1 Maand: 1.34% | 7D: 2.91% | 24H: 0.30%

Top 30:

1 Maand: 14.41% | 7D: 11.06% | 24H: 0.29%

DeFi:

1 Maand: -1.89% | 7D: 2.77% | 24H: -1.00%

Penny stock:

1 Maand: 58.20% | 7D : 19.84% | 24H: 1.07%

De prijs van Bitcoin (BTC) heeft deze week tot dusver geen nieuwe recordhoogtes boven de $60.000 gehaald. Na de uitbraak boven $58.000 lijken het negatieve nieuws uit India, evenals de algemene macro-economische zwakte en de aantrekkende Amerikaanse dollar, de rally tot stilstand te hebben gebracht. Er was gistermiddag een kleine opleving, maar die zette helaas niet verder door. Langzaam maar zeker gaat de prijs echter weer omhoog. Ethereum (ETH) begon vanmorgen aan zijn herstel, nadat de prijs gisteravond inzakte.

Marktoverzicht

Morgan Stanley geeft als eerste grote bank klanten toegang tot Bitcoin

Morgan Stanley wordt de eerste grote Amerikaanse investeringsbank die zijn klanten toegang geeft tot Bitcoin (BTC). De bank gaat het voor haar klanten mogelijk maken om in Bitcoin fondsen te investeren. De drie Bitcoin-fondsen zijn twee fondsen van Galaxy Digital, het cryptocurrency-investeringsbedrijf van Mike Novogratz, alsmede het Bitcoin-fonds van NYDIG. Alleen geaccrediteerde investeerders die meer dan $2 miljoen aan kapitaal hebben bij de bank krijgen toegang. Voor investeringsbedrijven ligt het minimum op $5 miljoen.

Deutsche Bank vindt Bitcoin te belangrijk om te negeren

De wereldwijde bankgigant Deutsche Bank verwacht dat overheden tegen het einde van 2021 beginnen met het reguleren van Bitcoin. Analisten van Deutsche Bank suggereerden dat de Bitcoin-prijs “verder zou kunnen stijgen” zolang vermogensbeheerders en bedrijven de markt blijven betreden. Het bedrijf benadrukte dat centrale banken en regeringen nu “begrijpen dat Bitcoin en andere cryptocurrencies hier zijn om te blijven” en dat ze daarom naar verwachting eind 2021 zullen beginnen met reguleren. Bitcoin zal naar verwachting op korte termijn “ultra volatiel blijven”, concludeerden analisten van Deutsche Bank. Ze voorspellen een keerpunt voor Bitcoin in de komende “twee of drie jaar”, wanneer er mogelijk consensus over de toekomst van cryptocurrency ontstaat.

Bitcoin’s ‘Rich List’ krimpt door toenemende verkoop van grote investeerders

Het aantal unieke adressen met meer dan 1.000 BTC, bekend als Bitcoin’s ‘Rich List’ is sinds 8 februari met meer dan 8% gekrompen, volgens gegevensprovider Glassnode. Blockchain gegevens tonen aan dat grote Bitcoin-investeerders een deel van hun posities hebben verkocht te midden van de prijsstijging van dit jaar, wat de recente signalen ondersteunt dat aankopen in de detailhandel een sleutelfactor zijn geweest bij het ondersteunen van de markt. ‘Whale accounts zijn verkocht’, tweette marktanalist Lark Davis. De Rich List groeide tijdens de periode van mei 2020 tot februari 2021 toen de cryptocurrency in grote getalen door investeerders werd opgekocht.