Triaconta Weekly 109 | 31 januari 2020

De volgende onderwerpen komen deze week aan de orde.

  • Bundel prestaties
  • Revisies
  • Marktoverzicht

Bundel prestaties

Bitcoin (BTC) koers wist gisteren even door de $9.400 te breken maar deze stijging zette helaas niet door. Met Bitcoin weer terug bij af staan er tussen de altcoins in de top 10 wel een aantal stijger. Ethereum (ETH) steeg de afgelopen 24 uur met 3,3% naar een waarde van $182.63 op tijdstip van schrijven. Ook Ripple (XRP) ging voor de winst, met een stijging van 9,9%.

Big 3:
1 maand: 33.62% 7d: 12.34% 24H: 2.59%

Top 30:
1 maand: 56.90% 7d: 17.56% 24H: 2.66%

Penny stock:
1 maand: 27.83% 7d: 10.60% 24H: 1.94%

Revisies

Automatische revisie van de Triaconta bundels zorgt dat bundels altijd de meest populaire cryptocurrencies bevatten voor een zo optimaal mogelijk prestaties. In de Penny Stock verwelkomen we Lumens (XLM) en VeChain (VET). Stellar Lumens is een cryptoplatform ontworpen om een snelle en veilige geldoverdracht tegen lage kosten mogelijk te maken. VeChain richt zich met hun blockchain op de logistieke kant van bedrijven met als voornaamste doel authenticiteit bevestigen van voornamelijk luxueuze producten. De munten vervangen Ren (REN) en Fetch.ai (FET) in de Penny Stock. De samenstelling van de Top 30 blijft onveranderd.

Marktoverzicht

Bitcoin lijkt klaar voor een nieuwe rally! | Bitcoin laat een verdere opbouw zien na het momentum van afgelopen weekend. De munt lijkt zich daarmee klaar te maken voor een nieuwe doorbraak. De vraag blijft of de BTC in staat zal zijn om de standaard van 200 dagen MA (moving average) te doorbreken. De situatie is uitstekend: bevestigd support, gezonde momentum-indicatoren en een mooie algemene grafiek. Goede tekenen voor een bullish koers!

Bitcoin IRA ziet groei in investeringen in onder andere bitcoin (BTC) voor pensioenen | Volgens het Amerikaanse Bitcoin IRA, dat pensioenproducten op basis van bitcoin (BTC) en andere digitale valuta aanbiedt, hebben klanten transacties met cryptocurrencies uitgevoerd ter waarde van in totaal $400 miljoen. Het bedrijf presteerde in 2019 beter dan verwacht na de lancering van zijn online platform voor zelfhandel een jaar geleden. Klanten kunnen nu een bestaande IRA omzetten of een nieuw pensioen account openen, zelf cryptocurrency 24/7 online verhandelen, hun IRA veilig opslaan bij BitGo Trust en vervolgens hun posities en transacties in realtime volgen, allemaal binnen het Bitcoin IRA-platform.