Triaconta Weekly 100 : 22 november 2019

De volgende onderwerpen komen deze week aan de orde.

  • Nummer 100!
  • Bundels prestaties
  • Revision

Nummer 100!

Wow, we hebben al 100 weken onze wekelijkse nieuwsbrief verstuurd! Het is een een lange weg geweest sinds we in 2017 met CombiCoin zijn begonnen. We willen al onze klanten bedanken voor hun steun tijdens onze reis, zonder jullie was dit nooit mogelijk! Maar geen tijd om het te vieren, we moeten blijven werken aan Triaconta Bundels om het nog beter te maken. In de komende weken zullen we een aantal nieuwe functies introduceren. Als ze gelanceerd zijn zullen we dit communiceren in deze nieuwsbrief.

Bundels prestaties

Het is een zware week geweest voor de cryptocurrency markt. Op het moment van schrijven is Bitcoin de afgelopen 24 uur -10% in waarde gedaald. Op wekelijkse basis is het zelfs -18,5% lager. Hopelijk herstelt de markt zich snel en zal de “Bull run” eindelijke officieel van start gaan.

Big 3:
3 Months: -18.07% 1 Month: -11.17% 24H: -5.10%

Top 30:
3 Months: -17.10% 1 Month: -2.00% 24H: -4.93%

Penny stock:
3 Months: -17.70% 1 Month: -6.74% 24H: -3.33%

Revisie

Revisie zorgt ervoor dat je Bundel altijd de meest populaire cryptocurrencies bevat. In de Top 30 verwelkomen wij Tezos.  Penny stock heeft net een tussentijdse revisie gehad en blijft hetzelfde. Beide nieuwe toevoegingen Ren en Fetch.Ai doen het goed met +7% sinds de toevoeging.

Tezos

Tezos heeft de meest flexibele, ze noemen het adoptief, blockchain. Tezos is oud-Grieks voor “smart-contract” volgens de ontwikkelaars. Tezos slimme contracten zijn anders omdat de netwerkregels door de deelnemers worden gecontroleerd. Meestal maken ontwikkelteams de ontwerpkeuzes, bij Tezos is het het netwerk van gebruikers zelf dat stemt over wijzigingen en upgradevoorstellen. Het ingebouwde besluitvormingsproces democratiseert het hele ontwikkelproces. Tezos is uniek met deze mate van open deelname.

Bereid je voor op de lancering….

De eerste lancering zou plaatsvinden na de ICO van 1 juli 2017, die 232 miljoen dollar opleverde. Echter, met die onverwachte hoeveelheid geld vond er een geschil plaats tussen de Tezos oprichter Johann Gevers en Kathleen Breitman, de eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten van Tezos. De lancering werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. Gebruikers begonnen het bedrijf aan te klagen omdat ze hun belofte niet nakwamen en wilden hun geld terug. Uiteindelijk stapte de oprichter op en Tezos kon hierdoor lanceren in juni.