Nieuwe Bundel – DeFi

In de cryptocurrency markt heeft Decentralised Finance (DeFi) de laatste weken enorm aan populariteit gewonnen. Daarom hebben wij een nieuwe Bundel toegevoegd die bestaat uit de 10 grootste DeFi cryptocurrencies: de “DeFi Bundel”.

Wat is DeFi?

Decentralized Finance (DeFi) is de beweging die gedecentraliseerde netwerken en blockchains gebruikt om traditionele financiële producten om te zetten in vertrouwensloze en transparante protocollen die zonder tussenpersonen werken. Het is financiële software ontwikkeld op de blockchain en omvat in principe alle soorten financiële instrumenten zoals leningen, investeringen, sparen, crowdfunding en stablecoins.

De groei van DeFi

De groei van DeFi is uit te drukken in twee waarden.

  1. De totale marktwaarde van DeFi cryptocurrencies
  2. De waarde die vaststaat in DeFi protocollen, zoals leningen, spaartegoeden, etc.

Totale DeFi marktwaarde

In de afgelopen 30 dagen is de marktwaarde van DeFi verdubbeld van $7 miljard naar $14 miljard, de munten in onze DeFi bundel hebben een gelijksoortige groei laten zien. Een van de uitschieters is yearn.finance (YFI) deze munt is de afgelopen maand gestegen met 346% en is nu zelfs meer waard dan Bitcoin (BTC).

Hieronder de lijst met munten in de DeFi bundel en hun ontwikkeling de afgelopen maand.

Waarde die vaststaat in DeFi protocollen

De waarde die vaststaat in de diverse DeFi protocollen is in de afgelopen 90 dagen aanzienlijk gestegen van $1 miljard naar $6.93 miljard (+593%). Dit houdt in dat deze DeFi producten dus ook daadwerkelijk worden gebruikt en vertrouwd worden.

De DeFi Bundel is vanaf nu beschikbaar op de website en in je Triaconta Bundels account. Je kunt de bundel kopen door op onderstaande button te clicken.

 

Button Text

De DeFi bundel kan zowel automatisch worden gebalanceerd als gereviseerd waardoor je Bundel automatisch volledig up to date gehouden wordt.

 

Dit is geen beleggingsadvies, het is alleen voor informatieve doeleinden. Cryptocurrencies zijn zeer volatiele beleggingsproducten.