revision

11 redenen voor revisie van je cryptovaluta portfolio

11 redenen waarom bij elke bundel periodieke revisie ingeschakeld zou moeten worden. We hebben nagedacht over het benoemen van alle theoretische voordelen van revisie. We kunnen je gemakkelijk vertellen op hoeveel manieren het risico wordt geminimaliseerd.  Of we kunnen je laten zien waarom het belangrijk is om de winstgevendheid te maximaliseren en verliezen te voorkomen. We kunnen je ook waarschuwen dat het competentie en vaardigheid vereist om het goed te doen. Maar…. we hebben besloten om je gewoon de resultaten te laten zien!

Top 30 Bundel revisies

De herziening van de Top 30 Bundel is afhankelijk van de ontwikkeling van de marktkapitalisatie op de lange termijn, de kwaliteit van het ontwikkelingsteam en de ruime beschikbaarheid op de markt.

Revisie 15/03/2019 +102%

#1 Siacoin vervangen door Bitcoin Cash

Na de Bitcoin Cash hardfork van 15 november 2018 was het onzeker welke van de twee resulterende blockchains zou overleven. Daarom verkochten we onze Bitcoin Cash (voor $450) uit CombiCoin. Op 15 maart verwelkomden we Bitcoin Cash ABC (voor $135) terug in onze Top 30 Bundel om SiaCoin te vervangen. De downtrend van Sia leek eindeloos en het hernieuwde optimisme na de hardfork was zeer zichtbaar in Bitcoin Cash.

Als je 100 euro Siacoin in je Bundel had, dan zou het dankzij de herziening naar Bitcoin Cash nu €170,82 waard zijn. Dit is veel meer dan de Siacoin die vandaag slechts € 84,58 waard zou zijn.

Revisie 15/05/2019 +63%

#2 Bitshares vervangen door Binance coin
#3 Steem vervangen door Basic Attention

De populariteit van Bitshares en Steem was verder afgenomen, dus op 15 mei hebben we ze vervangen door Binance Coin en Basic Attention Token. Dit was een moeilijke periode in de markt toen alle munten behalve Bitcoin achteruit gingen. Deze vervangingen waren bedoeld om verdere verliezen te voorkomen en de Bundel betere kansen te geven om op lange termijn winstgevend te zijn.

Als je 100 euro aan Bitshares en Steem in je Bundel had, dan zou het dankzij de herziening naar Binance Coin en Basic Attention token nu € 68,42 waard zijn. Dit is een verlies, maar beter dan de Bitshares en Steem die vandaag slechts € 41,86 waard zouden zijn.

Revisie 15/07/2019 +77%

#4 Icon vervangen door Cosmos
#5 Zilliqa vervangen door ChainLink

Alle munten worden periodiek op technologische aspecten herbeoordeeld om de Bundel zo gediversifieerd mogelijk te houden. Deze twee munten waren uniek in hun aanbod en het marktaandeel steeg snel. Icon en Zilliqa hadden beide problemen met de ontwikkeling en kwamen hun beloften niet na en hun marktposities hebben dat laten zien.

Als je 100 euro aan Icon en Zilliqa in je Bundel had, dan zou het dankzij de herziening naar Cosmos en ChainLink nu € 85,99 waard zijn. Dit is een verlies, maar beter dan de Icon en Zilliqa die vandaag slechts € 48,69 waard zouden zijn.

Revisie 15/09/2019

Herziening was niet nodig in september. De Top 30 Bundel is representatief voor de laatste ontwikkelingen in de markt.

Penny Stock Bundel revisies

De herziening van de Penny Stock Bundel is afhankelijk van de ontwikkeling van het marktvolume op korte termijn, sterke stijgers en technologische doorbraken. Het is mogelijk dat nieuwe toevoegingen kortstondig zijn in dit marktsegment.

Revisie 15/03/2019 +1%

#6 Verge vervangen door BitTorrent
#7 Agrello vervangen door Enjin (en daarna door Holo en Doge)

Penny Stock revisie criteria waren nog volop in ontwikkeling toen we onze eerste revisie deden. Dit kan de reden zijn waarom deze twee vervangingen niet rendabel waren. Nieuwkomer BitTorrent is het eerste TRC-10 utility token op het Tron netwerk en heeft potentieel honderden miljoenen gebruikers op het bestaande BitTorrent-netwerk. Enjin geeft game-ontwikkelaars, contentmakers en gamecommunity’s de benodigde cryptovaluta waarde en tools voor het implementeren en beheren van virtuele goederen. Beiden waren grote beloften, maar hun bestaan in de Bundel was van korte duur. Enjin werd na 4 maanden vervangen en volgende week zullen we BitTorrent vervangen, beide wegens gebrek aan handelsvolume op de beurzen.

Als je 100 euro Verge en Agrello in je Bundel had, dan zou het dankzij de herziening naar BitTorrent en Enjin (en vervolgens Holo en Dogecoin) nu € 49,00 waard zijn. Dit is een verlies, en slechts een fractie beter dan wanneer u in Verge and Agrello blijft, en dat zou vandaag de dag € 48,47 waard zijn.

Revisie 15/05/2019 +20%

#8 Aelf vervangen door Mithril (en daarna door Matic)

Mithril beloofde de beste munt te zijn voor het ontvangen van beloningen op bestaande social media platforms omdat de ERC-20 MITH token eenvoudig kan worden geïntegreerd met elk social media platform. Na 4 maanden zagen we dat de Mithril revisie enigszins winstgevend was (+5%) in vergelijking met Aelf, maar het volume daalde heel snel. In de september revisie hebben we Mithril vervangen door Matic, wat veel betere resultaten opleverde. Aelf met een prijs van € 0,18 in mei was de eerste munt die vervangen werd vanwege het succes in het overtreffen van de investeringsdoelstelling van Penny Stock (muntprijs lager dan € 0,10). Daarna steeg de koers iets verder, maar daalde vervolgens hard en de munt wordt nu verhandeld tegen €0,08.

Als je 100 euro Aelf had, dan zou het dankzij de herziening naar Mithril (en vervolgens Matic) nu 53,93 euro waard zijn. Dit is een verlies, maar nog steeds beter dan de Aelf die vandaag de dag €44,91 waard zou zijn.

Revisie 15/07/2019 +44%

#9 Quarkchain vervangen door Holo
#10 Enjin vervangen door Dogecoin

Enjin heeft moeite met het verkrijgen van adoptie in games. Het lijkt erop dat de markt nog niet klaar is voor een neutraal platform en dat game-ontwikkelaars eerst zullen proberen om hun eigen blockchain en cryptovaluta te maken. QuarkChain’s gebruik van sharding en 1 miljoen transacties per seconde is indrukwekkend. De technologie is echter alleen nodig als je zoveel transacties hebt. Waarschijnlijker is dat sharding zal worden overgenomen door andere blokchains zoals Ethereum. Holo brengt echt iets nieuws met hun applicatie-centrische blockchain benadering en kan uitgroeien tot een Amazon webdiensten concurrent. Dogecoin is te populair om genegeerd te worden en hoewel de marktkapitalisatie laag is, heeft het project een sterke gebruikersbasis en is het sinds 2013 in staat om te overleven en te bloeien.

Als je 100 euro aan Quarkchain en Enjin in je Bundel had, dan zou het dankzij de herziening naar Holo en DogeCoin nu 72,65 euro waard zijn. Dit is een verlies, maar veel beter dan de Enjin en QuarkChain die nu € 50,32 waard zouden zijn.

Revisie 15/09/2019 +58%

#11 Mithril vervangen door Matic

Mithril had een fantastische juni, maar al snel daarna verloor het terrein aan andere soortgelijke platforms zoals Tron, BitTorrent en zelfs aan de onlangs toegevoegde DogeCoin. Met Matic voegen we een meer technologisch geavanceerd tweedelaag project toe dat zich richt op hoog presterende gebruiksvriendelijke decentrale toepassingen.

Als je 100 euro Mithril in je Bundel had, dan zou het dankzij de herziening naar Matic nu € 116,77 waard zijn. Dit is winst en meer dan dezelfde investering in Mithril die nu nog €73,96 waard is.

Conclusie

Heb je geen tijd om je bundel en de markt goed in de gaten te houden? Voel je je niet zeker dat je de competentie en vaardigheden hebt om de juiste munten te kiezen? Stel dan een automatische revisie in en je bundel wordt regelmatig automatisch bijgewerkt. Onze automatische revisie methode werkt voor de Top 30 en Penny Stock Bundle in 100% van de gevallen tot nu toe.

Disclaimer
In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies, het is alleen ter informatie. We hebben een vergelijking gemaakt van wat er zou gebeuren met een investering van 100 euro als automatische revisie aan staat en wat er zou gebeuren als dat niet het geval was. De prijzen kunnen stijgen of dalen, en dat hebben wij niet in de hand. Wij hebben berekend hoeveel het vervangen van een munt in de Bundel de situatie heeft verbeterd. Of als alle prijzen lager waren, hoeveel minder erg het was geworden. We hebben geen rekening gehouden met de relatief lage kosten van de automatische revisie die (inclusief transactiekosten), 0,10% van de waarde van de Bundel voor Top 30 en 0,30% van de waarde van de Bundel voor Penny Stock bedragen. De prijzen die in de vergelijking werden gebruikt, waren de openingskoers op de revisiedatum en de openingskoers op 15/10/2019. Je kan deze prijzen controleren met de historische cijfers op Coinmarketcap.