Binance Coin kopen Binance Coin € - -
Registreer en koop
Binance Coin kopen Binance Coin € - -

Binance Coin kopen met iDeal en Bancontact

Binance Coin (BNB) is uitgegeven door de grootste cryptocurrency beurs van de wereld “Binance”. De Binance Coin wordt op diverse plekken binnen Binance gebruikt. BNB kan worden gebruikt om goedkoper te handelen, te participeren in “Initial Exchange offering” en het is zelfs mogelijk om BNB uit te lenen tegen een vergoeding. Doordat Binance BNB overal in hun handels platform implementeerd, heeft de Binance Coin zich goed ontwikkeld. Het is een van de eerste munten die zich los heeft gebroken van de correlatie (verbinding) met de Bitcoin prijs.

Hier kan je onmiddelijk Binance Coin kopen met iDeal, Bancontact of bank overschrijving. Je aankoop wordt onmiddelijk verwerkt en je ontvangt jouw BNB meteen op jouw account. De inlog gegevens ontvang je meteen na aanschaf.

De Binance Coin (BNB) koers

Hieronder kan je de waarde ontwikkeling van Binance Coin zien in het afgelopen jaar. Binance Coin is een van de weinige cryptocurrencies waarvan de correlatie met andere cryptocurrencies laag is. Dit betekend dat als andere munten een harde daling laat zien, dit niet perse het geval is bij Binance Coin. Op momenten dat Binance nieuws verspreid dat zij een nieuw initiatief lanceren, of een samenwerking aangaan met een partij zie je dat de koer van Binance Coin hier onmiddellijk op reageert.

Hoe werkt het?