Koop nu de allernieuwste cryptovaluta bij Triaconta.

Bij Triaconta kun je in een vroeg stadium deelnemen aan de nieuwste blockchain projecten. Wij zijn de enige dienstverlener die deze munten tegen euro’s aanbiedt en de enige waar je eenvoudig direct met iDEAL of via een bankoverschrijving kunt betalen. Onlangs is de grootste cryptovaluta exchange Binance begonnen met Initial Exchange Offerings (IEO). Omdat wij willen dat iedereen deze tokens gemakkelijk kan kopen voor Euros, gaan wij ze ook aanbieden aan onze klanten. Binance ondersteunt namelijk zelf geen Euro aankopen. Bij Triaconta koop je ze meteen met iDEAL of via een bankoverschrijving.

Wat is een IEO, en wat zijn de voordelen?

Lees meer

Kava Matic TROY
Kava kopen
Matic kopen
TROY kopen
TROY
Kava
kopen
Matic
kopen
Troy
kopen
Kava
kopen
Matic
kopen
TROY
kopen

Wat is een IEO, en wat zijn de voordelen

Initial Coin Offering (ICO) in 2017, 2018

Een token uitbrengen is een fantastische nieuwe manier om geld op te halen voor een nieuwe onderneming. Een van de grote voordelen voor investeerders is de fantastische kans om al aan het begin van een project deel te nemen en bij succes maximaal te profiteren. Daarentegen is het uitbrengen van een eigen token een hele opgave. Denk aan de marketing en de beveiliging van de website en vooral de ontvangst van een hele grote hoeveelheid geld in een heel korte tijd.

In 2017 en 2018 deden heel veel projecten hun eigen ICO (Initial Coin Offering) en dat bleek toen ook een aantal nadelen te hebben. De eigen website was natuurlijk uitnodigend en de kans om snel rijk te worden werd vaak genoemd. De vraag was altijd of het team echt wel zo capabel was en of er wel echt behoefte was aan deze blockchain toepassing. Ook kon je alleen met Ethereum of Bitcoin betalen en helaas bleken sommige projecten pure oplichters te zijn en dan was je de overgemaakte Bitcoin of Ethereum meteen kwijt. Onzekerheid, potentiële fraude, en het gebrek aan bescherming van investeerders hebben er voor gezorgd dat ICO’s praktisch verdwenen zijn.

Initial Exchange Offering (IEO) in 2019

Een initial exchange offering (IEO) is een alternatief voor de ICO en de uitgifte wordt volledig gedaan op het platform van een cryptovaluta exchange. De exchange heeft een veelbelovend en levensvatbaar project uitgekozen en goed onderzocht. De exchange houdt ook zelf een deel van de tokens en functioneert als kritische partner in het project. Het doet ook volop mee met de marketing van de token. Bij een ICO duurde het vaak maanden voordat er een notering op een belangrijke exchange was. Bij IEO’s is dat vaak een onderdeel van de overeenkomst. Dit lost in één keer bijna alle nadelen van ICO’s op.

Initial Exchange Offering bij Triaconta

Triaconta levert de oplossing voor de laatste drempel die het lastig maakt om snel deel te nemen aan de nieuwste blockchain projecten. Bij ons kun je in euro met iDEAL betalen en bij ons krijg je bij verkoop weer euro’s op je bankrekening terug. Zonder gedoe en tegen lage kosten