Chainlink Chainlink € - -
Registreer en koop
Chainlink Chainlink € - -

Chainlink kopen met iDeal

Bij Triaconta kan je direct Chainlink kopen met de bekende betaalmethoden, zoals iDeal, Bancontact of overboeking. Wij zorgen ervoor dat ze veilig voor je worden opgeslagen.

Er wordt veel over Chainlink (LINK) geschreven en deze munt is hard aan het stijgen in totale marktkapitalisatie en heeft zich inmiddels goed gevestigd in de top 30 van alle digitale valuta. Daardoor is investeren in Chainlink erg in trek op dit moment en dat zie je terug door het hoge handelsvolume. Deze Altcoin is echter meer dan alleen zijn huidige waarde. Het wordt gezien als een essentiële toevoeging aan de bestaande “smart contract” oplossingen. Chainlink levert namelijk geverifieerde data van zogenoemde “Oracles” aan alle smart contracts op elke blockchain. Door deze geverifieerde data gaan alle smartcontracts in de praktijk nog beter werken.

Als jij, net zoals vele anderen, denkt dat de oplossing die deze crypto aanbiedt de bestaande smart contracts slimmer gaat maken, dan zou deze coin een interessante investering voor je kunnen zijn. Door het formulier in te vullen kan je snel Chainlink kopen en je aankoop wordt direct bijgeschreven op je Triaconta account.

Hoe werkt het?